HTML

Szösszenetek

Észlelések egy absztrakt világból...

Friss topikok

2009.12.18. 15:34 Maitri

Sorozat - Ajánló # 6

Aki nem undorodik a vér látványától, az kedvére csemegézhet a  Dexter  

(a  Showtime alkotásában készült sorozatából), amelynek főszereplője, Michael C. Hall – aki a filmben Dexter Morgan sorozatgyilkost alakítja.

Fenomenális, ahogy törvényszéki szekértőként dolgozik a Miami rendőrségnél, mint rendes állampolgár, azonban ahogy az éjszaka beköszönt, úgy vált karaktert, egy tökéletes precíz sorozatgyilkos személyére. Természetesen mindig a jó érdekében teszi, amit tennie kell. Van benne mindig egy kis érzelmi szál és feszült macska-egér játék „fűszer” keveréke, amikor nem tudni, hogy mikor fog lebukni, és az aktuális évad vége pedig, meghökkentő befejezéssel ajándékozza meg a nézőt.

A most lefutott 4. évad, állítólag végkifejletben nagyon ütős lett.

Alig várom, hogy megtudhassam mi lett a befejezése:) 

 

 

És a Nip/tuck - Kés /alatt – a plasztikai sebészek és a szépülni vágyó emberek világát bemutató sorozata.

A két sármos sebész  Dr. Sean McNamara  és Dr. Christian Troy életét mutatja be nap mint nap.

A két sebész nem csak üzlettárs, hanem régi jó barátok is. Életük, családjuk, kapcsolatuk kusza szállai bontakozik ki előttünk, és természetesen pácienseik szépülni vágyásaiba is betekintést nyerhetünk, akik a belső traumájukat, külsejük megváltoztatásával szeretnék orvosolni.

Talán ezen jelentek az első részeknél kicsit elborzasztják a nézőt, de aztán a részek alatt igazán hozzá lehet szokni a látványhoz.

Életük hullám völgyeiben és hegyeiben, sikereikben és bukásaikban vehetünk részt, az izgalmas, szórakoztató és feszültséggel megfűszerezett részekben.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló sorozat film dexter nip tuck


A bejegyzés trackback címe:

https://szamszara.blog.hu/api/trackback/id/tr751605613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása