HTML

Szösszenetek

Észlelések egy absztrakt világból...

Friss topikok

2009.12.31. 10:07 Maitri

BUÉK!

Ez az a nap, amikor valószínűleg emberek milliói tesznek majd fogadalmakat, hogy mit fognak jobban csinálni, min szeretnének változtatni, hogyan akarnak majd az elkövetkező évben jobban élni. Mit fognak megvalósítani, és mi az, amit biztosan nem szeretnének. 

Hogy élhetnének jobb nőként, férfiként, feleségként, férjként, anyaként, apaként, szeretőként, barátként, emberként.

Talán sokan felidézik az elmúlt évet, amit magunk mögött hagyva, áttekintve, kielemezve, nyugtázva visszanéznek. Mit tudtak az egy évvel ezelőtt tett gondolatokból megvalósítani, és hány várat még magára? Mit tettek vagy éppen nem, ebben az évben? Mit tanultak meg és mit nem? Hány embert ismertek meg, és kerültek ezáltal velünk kapcsolatba? Milyen lenyomatot, képet hagytak magunkból? Hányszor segítettek, és nekik mások hányszor és hogy tudtak segíteni? Hányszor volt rossz napjuk, és hányszor voltak igazán boldogok?

Számvetések magunkról.

És bármit fogadunk is meg ezen a napon, egy a lényeg, hogy tenni kell!

Bármi jöjjön is, amire számítunk és amire nem, tudnunk kell, hogy sokkal erősebbek vagyunk mint amilyenek gondoljuk magunkat. A megoldás pedig, mindig a kezünkben van. Csak meg kell látni a lehetőségeket.

 

Kívánom, hogy mindenki találja meg a saját boldogságát, bármi legyen is az! És a nagy öröm után ne engedje be a szürkeséget az életébe!    

 

Szeretném megköszönni minden kedves idelátogatónak az eddigi figyelmet, időt és energiát, és remélem, hogy továbbra is, elmélkedhetünk, vitathatunk, megjegyezhetünk, tanulhatunk együtt!


 

Szólj hozzá!

Címkék: öröm boldogság jókívánság buék számvetés


A bejegyzés trackback címe:

https://szamszara.blog.hu/api/trackback/id/tr301632615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása