HTML

Szösszenetek

Észlelések egy absztrakt világból...

Friss topikok

2010.04.27. 20:43 Maitri

Rezegtek az atomok rendesen! :)

Több éve szerettem volna eljutni egy Yamato koncertre…

Amikor tegnap ott ültem, és dübörögni kezdtek az első dob ütemek, az élmény a meglepetés teljes erejével hatott rám. Olyan erős és lehengerlő volt ez az új élmény. Ahogy ott ültem és testem minden egyes pici kis rezgése átvette a dobok rezgését… Fantasztikus volt.

A több fajta dob „nyers” eredeti hangzása, ahogy erősítés nélkül szólalt meg, és az előadók hangja, amivel kiegészítették és színesítették a játékot, és a megfelelő világítás ami megadta azt a hatást ami tökéletessé tette az előadást.    

Csak csodálni lehetett azt az összhangot, amit az előadok oly pontosan végeztek, az ütemet amit együtt és egymásra hagyatkozva követtek, és a látványt amit közben nyújtottak.

Teljesen elvarázsolták a több ezres közönséget. Az emberi szem és a fül olyan csodás élményeket kapott, ami az egész embert teljesen magával ragadta.

Látni és hallani azt a precizitást, amit a tíz főből álló fiatal művész nyújtott a számunkra, oly könnyedséggel és eleganciával, lenyűgöző volt.

Ahogy lépésről lépésre bevonták a közönséget a játékukba, és eközben pedig igazán színvonalas szórakoztatást adva lehengereltek mindenkit.

Aki még nem volt az előadásukon és bírja a dobok igazi dübörgését és a hangerőt, annak csak azt tudom ajánlani, hogy ne hagyja ki ezt az élményt az életéből!

 

A felvételek koránt sem nyújtják azt a hatást mint élőben :)

 

 

 

Tovább i infó: www.yamato.hu/oldal.html

Szólj hozzá!

Címkék: élmény taiko yamato the drummers of japan japán tradicionális hangszerek wadaiko


A bejegyzés trackback címe:

https://szamszara.blog.hu/api/trackback/id/tr991957307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása