HTML

Szösszenetek

Észlelések egy absztrakt világból...

Friss topikok

2010.01.01. 18:02 Maitri

Társasjáték

Szeretem az izgalmas és szórakoztató játékokat. És itt most nem a számítógépes vagy egyéb konzolos játékokra gondolok. Ez a játék embereket igényel. Hús vér embereket, akikkel lehet kommunikálni, sőt kell is a játék során, hisz akkor tudunk kihozni belőle valamit.

Végre lehetőség van arra, ha összeüljenek a barátok, vagy akár a család és együtt szórakozva eltöltsenek egy kis időt.

Maga a játék a sötét középkorba kalauzol el bennünket, ahol minden egyes játékosnak az adott körben egy karaktert kell megszemélyesíteni.

A karaktertípusok - az orgyilkos, a tolvaj, a varázsló, a király, a püspök, a kereskedő, az építész és a hadúr - saját, csak rájuk jellemző különleges képességgel bírnak: a tolvaj ellophatja valaki más pénzét, a kereskedő plusz aranyat kaphat, az építész többet építkezhet, a hadúr lerombolhat egy kerületet, és így tovább. A cél egy város felépítése úgy, hogy közben ne öljék meg a karaktert, rabolják el az aranyakat, vagy rombolják le a már felépített értékes építményeket.

A játék  neve a Citadella, 2-8 fővel játszható, és kb. 1 óra alatt lehet valakiből „győztes” ha 5 fős társág veti bele magát a kalandba.

Közben megismerhetjük a velünk szemben ülő emberek egy másik arcát, hogy-hogy tud cselezni, mennyire bátor, taktikás, stb, stb….

Aki szereti a társasjátékot, és a szórakozás ezen formáját, akkor az bátran próbálja ki ezt a remek kis játékot, mert nem fog csalódni benne!

 

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló társasjáték


A bejegyzés trackback címe:

https://szamszara.blog.hu/api/trackback/id/tr471637564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása