HTML

Szösszenetek

Észlelések egy absztrakt világból...

Friss topikok

2009.12.07. 19:25 Maitri

Sorozat - Ajánló # 1

A decemberi ünnepek alatt, itt van pár sorozat, amit ha még nem láttál, feltétlenül pótolnod kell! Szerintem mindenkinek lesz egy kis szusszanási ideje a szórakozásra…

A Tv-ben meg úgysincs ilyenkor értelmes adás, tehát ne habozz, kérd ezeket ajándékba!  

 

Elsőként, ezt a két sorozatot szeretném ajánlani annak, aki szereti a történelmet.

Kihagyhatatlan az HBO gondozásában, fantasztikus képi világgal és szereplőkkel megalkotott "mesterműve", a Róma című, 2 évados történelmi drámája.

- A sorozat, két egyszerű katona szemszögéből mutatja be a Róma története szempontjából sorsdöntő eseményeket. A szerelem és árulás, uralkodók és szolgák, férjek és feleségek drámája egy olyan időszakban, amikor a köztársaság omlik össze és a császárság születik.

 

 

 

és a The Thudors – A Tudorok  - Michael Hirst drámasorozata, VIII. Henrik uralkodására koncentrálva, főleg a király híres-hírhedt házasságait bemutatva.

A sorozatban pompás a színészi játék, és igazán élvezetes szórakozást nyújt.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló sorozat róma the thudors


A bejegyzés trackback címe:

https://szamszara.blog.hu/api/trackback/id/tr581581251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása