HTML

Szösszenetek

Észlelések egy absztrakt világból...

Friss topikok

2009.11.22. 17:18 Maitri

Vígjátéksorozat

Itt vagy ez a remek kis sorozat (az NBC gondozásában), ami humorosan, a szereplők jó és rossz tetteit vetíti le nekünk, a karmából kiindulva. Rengeteg poénnal, vicces karakterekkel. A jóság, és a jó cselekedetek szálát tartják fenn, évadról évadra a készítők, no és persze ez sikerül is nekik a remek szereplőgárdával  egyetemben.

Az USA –ban, már a 4. évaddal debütált, és reméljük a sorozat készítői, tartogatnak még további vicces jelenteket a következő évadokra is.

My Name Is Earl

 

Egy lepattant férfi, amolyan eredeti lakókocsiparkban élő fickó, 100.000$-t nyer kaparós sorsjegyen, de ahogy örömében ugrándozik, rögtön elcsapja egy autó. Amikor a kórházban fekszik és kapcsolgatja a tévét, egy beszélgetős műsorban meghallja élete legfontosabb mondatát egy amerikai tévés figura szájából:

"Ha jó dolgokat teszel, akkor veled is jó dolgok fognak történni. Ha rossz dolgokat teszel, akkor azok visszaszállnak rád. Ez a karma."

Earl J. Hickey (Jason Lee) – bár a szó jelentésével nincs igazán tisztában, ekkor döbben rá, hogy miért szív folyton mostanában. Szinte csak rosszat tett mindenkivel egész életében. Készít tehát egy listát, hogy minden egyes bűnét helyrehozza, hogy aztán újra jó dolgok történjenek vele. És úgy tűnik, működik a dolog.

Aki még nem látta, és szeretne egy jó kis sorozatot nézni, annak itt a nagyszerű lehetőség. Szerintem nem fog csalódni! 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló sorozat film vígjáték


A bejegyzés trackback címe:

https://szamszara.blog.hu/api/trackback/id/tr161544170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Web Analytics
süti beállítások módosítása